Szakmai önéletrajz
Tanulmányok:
Eötvös Lóránd Tudományegyetem - Biológia Bsc (2010)
Semmelweis Egyetem - Táplálkozástudományi Msc (2012)
Eszterházy Károly Főiskola - Bor- és gasztroturizmus menedzser (2015)
Szent István Egyetem – Élelmiszertudományi Doktori Iskola PhD hallgatója (2015)
Kutatási terület:
- Csicseriborsó biológiailag aktív komponenseinek és táplálkozásfiziológiai hatásainak vizsgálata
- Csillagfürt funkcionális élelmiszerként való alkalmazásainak lehetőségei
- Magas fehérjetartalmú növények funkcionális élelmiszerként való alkalmazásainak lehetőségei
Projektek való részvétel:
- Lupinus albus alapú funkcionális tejipari élelmiszertermékek kifejlesztése, aminosav és biogén amin
bioszenzorok létrehozása a fehérjetartalom minőségi kontrolljára. (2013-2014) - Élelmiszerbiztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés (2014-2015)
- Egészséges Élet - Innovációs környezet és szakmai hálózat fejlesztése az Eszterházy Károly Főiskola és a
Semmelweis Egyetem együttműködésében (2015)