Nagy Gábor Zsolt, Simonné Sarkadi Livia: Hüvelyesek szerepe az egészséges táplálkozásban, Új Diéta, XXV, 5, p19, 2016
Nagy Gábor Zsolt, Simonné Sarkadi Livia: A csicseriborsó táplálkozás-élettani szempontból fontos összetevőinek vizsgálata, Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. Vándorgyűlése, 49, 2016
Nagy Gábor Zsolt, Simonné Sarkadi Livia: Hüvelyesek szerepe, az egészséges táplálkozásban, II. Big Food Konferencia absztraktkötet, 19, 2016
Gábor Zsolt Nagy, Livia Simon Sarkadi: Nutritional composition of Hungarian chickpea varieties, Young Researchers' International Conference on Chemistry and Chemical Engineering (YRICCCE I) conference, Book of Abstracts, p 5, 2016
Nagy Gábor Zsolt, Simonné Prof. Dr. Sarkadi Livia: Magyar Csicseriborsó fajták bioaktív komponenseinek vizsgálata, Táplálkozástudományi kutatások c. VI. PhD konferencia absztraktkötet, 27, 2016
Nagy Gábor Zsolt: A Csabai Kolbászfesztivál turisztikai hatásainak bemutatása, szakdolgozat, EKF, 2015
Janoviczné Koncz Zsuzsanna – Nagy Gábor Zsolt: Minőségbiztosítás és nyomonkövetés az élelmiszeriparban jegyzet, EKF, 2015
Nagy Gábor Zsolt: Alternatív növények az egészséges táplálkozásban, EFOOD Letters, 7.szám, 2014
Nagy Gábor Zsolt: Magyarország ehető büszkeségei. EFOOD Letters, 6.szám, 2014
Nagy Gábor Zsolt: Az űrhajósok élelmiszerbiztonsága, EFOOD Letters, 3.szám, 2014
AJ Laki, GZ Nagy, K Ivan, P Furjes, O Jacsó, E Fok, P Civera: Integrated microcapillary system for microfluidic parasite analysis, Biomedical Circuits and Systems Conference (BioCAS), 2013 IEEE, 118-121
Nagy Gábor Zsolt: Lisztérzékenyek által fogyasztható élelmiszerek gluténszennyezettségének vizsgálata és gluténtartalom mérési módszerek összehasonlítása, szakdolgozat, Semmelweis Egyetem, 2012
Z Varga, GZ Nagy, K Takács: Lisztérzékenyek diétájába illeszthető élelmiszerek, valamint zabkészítmények gluténszennyezettségének vizsgálat, Magyar Táplálkozástudományi Társaság 36. Vándorgyűlése, 58, 2011
Nagy Gábor Zsolt: Szamóca, mint gyógynövény, szakdolgozat, ELTE, 2010